Lefties Soul Connection ft. Michelle David

30 jaar Democrazy
10.04.2012
-
20:00

€ 10 (excl. reservatiekost) / € 13

Meer info over cultuurcheques(van cjp, Accor of Sodexo), guidobon, cjp- en ISIC-korting.

Lefties Soul Connection serveren u rauwe funk & soul van de bovenste plank. Speciaal voor deze tour brengen ze gast-vocaliste Michelle David mee!

Dit is een Dyn-O-Mite party!
Dyn-O-Mite facebook

Dyn-O-Mite concept

Lefties Soul Connection (NL)

Rauwe funk en soul van boven de Moerdijk die sterk verwant is aan de instrumentals van the Meters, Booker T and the MG’s en the JB’s met invloeden uit hiphop en triphop (Jurassic 5, The Roots, DJ Shadow) en sporen van (mod)rock. Live een hecht spelende band in klassieke opstelling (drum, bass, gitaar, Hammond). Tijdens de komende tour worden ze versterkt met de NewYorkse zangeres Michelle David. Zij is een van de ferme stemmen op de nieuwe en derde cd van the Lefties: het uitstekende One Punch Pete waarmee ze grote iconen van de huidige retrosoulgeneratie naar de kroon steken. Eat your heart out Sharon Jones! Uit op Top Notch.

Thierry Steady Go!

Deze ongekroonde koning van de Brusselse soulscene biedt u een topselectie uit de jaren '50, '60 en '70 aan: deep funk, club soul, motown, dancefloor jazz, R&B, Hammond grooves, boogaloo en funky Jamaican sounds gecombineerd met de beste hedendaagse releases.

 

DJ Garreth McMullan

DJ Garreth McMullan verlicht je lijden met een evangelische mix van funk, soul, R'n'B, jazz, popcorn en titty shakers.

DJ Daptunes (Urgent FM)

Dj Daptunes, of overdag Gerd De Wilde is funk, soul, jazz, afrobeat, psychstuff en bij uitbreiding alles wat grooved. Hij verlengt ons weekend door in zijn show op Urgent.fm samen met Spanky elke week nieuwe releases uit de Soulfire, Daptone en Ubiquity stal te selecteren. Wie een zaterdagavond liever meemaakt in plaats van de herinnering vanuit de zetel terug op te halen, kan hem op o.a. alle Dyn-o-mite party's en concerten treffen.