Merdan Taplak (live), Mo Disko

30 jaar Democrazy
14.04.2012
-
23:00

€ 5 (voorverkoop, excl. reservatiekost) / € 8 (avondkassa).
Meer info over cultuurcheques (van cjp, Accor of Sodexo), ISIC- en cjp-korting vind je hier.

Wie een ticket heeft voor 't Hof van Commerce, Kraantje Pappie, Safi & Spreej, mag gratis blijven bij Merdan Taplak (live)! 

T-shirts van 30 jaar Democrazy zijn te koop op onze concerten, voor de sympathieke som van € 12. Wie er liever thuis één opstuurd krijgt (€ 3 extra), mailt naar marie@democrazy.be, met de vermelding van man S / M / L / XL of vrouw XS / M / L.


Merdan Taplak

De Antwerpse dj Merdan Taplak draait al geruime tijd mee in het (inter)nationale dj circuit. Met zijn Orkestar, waarbij hij zijn dj-set liet ondersteunen door een aantal blazers, zangers en zangeressen, flirtte hij al een beetje met eigen creaties. Maar met zijn album ‘In it for the honey’ trekt hij pas alle registers open.

Mo Disko

Mo Disko aka Dirty Mind aka deel van Disko Drunkards.  Ook bekend als Mo van Mo & Benoelie aka the Glimmers. Berucht en bemind omwille van zijn uitstekende platenkeuze (luister maar naar de Free The Funk of Dj-Kicks compilaties), zijn bijdragen voor het Gentse Eskimo Label of de live gigs met de Disko Drunkards. Of misschien heb je hem ooit al zien draaien? In Ibiza? De Fabric? Ergens in Australië misschien?