Absynthe Minded (cd-voorstelling), Sarah Ferri

24.05.2012
-
19:30

€ 20 voorverkoop (excl. reservatiekost) / € 24 aan de avondkassa.
Meer info over cultuurcheques (Accor en Sodexo), ISIC- en CJP-korting.

As It Ever Was van Absynthe Minded is uit sinds 14 mei, en is bezig aan een zegetocht langs de media: de plaat staat op de Luisterpaal, reviews verschenen o.a. in De Morgen en op Oor.nl, een interview stond in De Standaard. Ook op 14 mei was er een Club 69-sessie, uitgezonden (op) OP12. Herbeluister en -bekijk op Stubru.be.

Nu wordt de genadeslag gegeven die u finaal over de streep trekt: Sarah Ferri zal het voorprogramma verzorgen.

Absynthe Minded

Meer info op www.boomtownfestival.be
Deze artiest speelt op vrijdag 20 juli om 19u30 in de Zaal.As It Ever Was is opgenomen in de Parijse La Frette-studio met producer Adam Samuels (Daniel Lanois, John Frusciante). komt eveneens uit in 6 landen. Eerste single 'Space' werd voorgesteld bij Tomas Staat Op (29 februari).

Sarah Ferri

Singer-songwriter Sarah Ferri brengt eigenzinnige en creatieve songs. Soms met een donker sprookjesachtig kantje, soms met een flinke portie gipsy-jazz-swing of bossa nova. Sarah’s muziek weerspiegelt ook de samenstelling van haar bloed: het contrast tussen het ‘Mysterieuze Noorden’ (Belgische moeder) en het ‘Vurige Zuiden’ (Italiaanse vader) liggen aan de basis van songs die soms doen denken aan de naakte eerlijkheid van de seventies. Haar muziek sleurt je mee in een wereld vol fantasie: melodisch en zacht, met een prachtige, sterke stem die je duidelijk maakt dat haar set niet uit sentimenteel gefezel zal bestaan. Ze speelde al opvallende supportacts van Caro Emerald in de AB, Simply Red en Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra in het Sportpaleis.

Begin april kwam haar debuutalbum uit, dat ze ook al bij Democrazy voorstelde. Lees het verslag van De Gentenaar. Eerste single is 'Were You There'. Deze dame heeft veel in haar mars!

Dj Ridoo

Aka Laurens Smagghe