Jasper Steverlinck

Een zanger is geen groep maar een ajuin. Wie laag na laag afpelt komt uit op de kern. En krijgt tranen in de ogen, als het écht heel goed is. Jasper Steverlinck is écht heel goed. 

Naast aanvoerder van hitlijsten (zijn versie van 'Life on Mars' van David Bowie stond wekenlang op één) is hij ook een musician’s musician: talloos zijn de collega’s die van hun paard gebliksemd werden als ze hem voor het eerst hoorden.Zo ook Brian Molko van Placebo, die na het zien en horen van Jasper zijn management de opdracht gaf om die vocale goudmijn te tekenen. Wat ook gebeurde. Dit najaar is Vlaanderen de eerste halte op weg naar de rest van de wereld. 

In augustus kwam “That’s Not How Dreams Are Made” uit als eerste single. Het nummer is de voorloper van een EP die op 20 oktober uitkomt, en waar naast 4 originele nieuwe songs ook een aantal live songs van de secret gigs zullen opstaan die hij deed tijdens de Gentse Feesten.

Op zijn nieuwe plaat gaat Steverlinck terug naar de bron: zijn unieke stem en prachtsongs. Begeleid door een gitaar en de briljante piano van Valentijn Elsen: eenvoud siert. Klinkend als een klok, dankzij Jean Blaute, zonder wie de Vlaamse popmuziek gestopt zou zijn in 1972.

Videos

Jasper Steverlinck
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 24
Avondkassa
€ 27

Dit is een zittend concert; de plaatsen zijn niet genummerd.