Warhaus

+ Faces On TV

Warhaus is het zijproject van Maarten Devoldere, u welbekend als de helft van het frontmannenduo bij Balthazar. Onder die nom de plume bracht hij vorig jaar zijn eerste album uit, We fucked A Flame Into Being. Meteen een schot in de roos. Aan de eerste single uit dat album, "The Good Lie" was geen ontkomen aan. Met invloeden van de Franse sixties, een toets exotiek, een achteloze lusteloosheid... Serge Gainsbourg is nooit ver weg, maar Warhaus samplet ook clever uit vijftig jaar muziekgeschiedenis. Dit najaar verschijnt opvolger Warhaus. We horen vlagen van Leonard Cohen, mede dankzij de diepe, donkere stem van Devoldere. 

Support act is Faces On TV.  Als Belgische bands een topproducer nodig hebben bellen ze eerst naar Jasper Maekelberg.  Alleen neemt hij sinds dit jaar zijn telefoon niet meer op en wijdt hij zich volledig aan zijn eigen band: Faces On Tv. Slimme zet, want niemand ontsnapte aan de hit 'Love/Dead'. De opvolger is in de maak, binnenkort volgt de eerste single van zijn debuut plaat.

Warhaus

Warhaus is het soloproject van Maarten Devoldere, één van de twee frontmannen bij Balthazar, samen met Soldier's Heart-zangeres Sylvie Kreusch. Lees een interviews bij Humo, Metro en Newsmonkey.

Lees meer

Faces On Tv

“De revelatie van 2016”, aldus De Morgen en De Standaard. Faces On Tv is de Gentse band rond rising star Jasper Maekelberg, een 27-jarig wonderkind dat naast een veelzijdige mixer, sound wizard en...

Lees meer
Warhaus+ Faces On TV
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 24
Avondkassa
€ 28