UITGESTELD: Angelo de Augustine

+ Camille Camille

Slecht nieuws: het uitverkochte concert van Angelo De Augustine en Camille Camille nu zondag in Trefpunt kan niet doorgaan: enkele dagen geleden raakte hij zijn stem kwijt. We zoeken naarstig naar een nieuwe datum. Alle ticketkopers werden op de hoogte gebracht, tickets blijven geldig. Lees hier het volledige statement van management en band.

- - 

Singer-songwriter Angelo De Augustine komt uit Thousand Oaks, L.A. Zijn tweede album Swim Inside The Moon (opgenomen in zijn badkuip) kwam in de zomer van 2017 uit op Asthmatic Kitty Records, label van niemand minder dan lo-fi indiegod Sufjan Stevens. Die regisseerde bovendien ook de video voor 'Crazy, Stoned, & Gone' uit dat album.

Op 18 januari komt ook zijn derde plaat Tomb uit bij Asthmatic Kitty Records. Voor het eerst nam Angelo op in een studio; Tomb werd bovendien geproducet door Thomas Bartlett (ook bekend als Doveman, die al samenwerkte met St. Vincent, Sufjan Stevens en Rhye). The Fader toonde de single 'Time' in première, en voegde er een versie met Sufjan Stevens op piano aan toe.

Angelo De Augustine heeft een gave voor intieme, rauwe songs. Zo werd Tomb geschreven naar aanleiding van een pijnlijke relatiebreuk. Van tragedie schoonheid maken, daar is hij meester in!

Support act is Camille Camille, die indruk maakte met haar deelname aan De Nieuwe Lichting 2019. Haar zachte stem en dromerig oeuvre brengen je al gauw naar hogere sferen.

Angelo de Augustine

De jonge singer-songwriter uit L.A. wordt gezien als de optimistische Nick Drake of Elliot Smith. Zijn tweede pop/rock album Tomb komt in januari 2019 uit.

Lees meer

Camille Camille

Camille Camille: de jonge vrouw indruk maakte tijdens haar deelname aan De Nieuwe Lichting 2019. Haar zachte stem en dromerig oeuvre brengen je al gauw naar hogere sferen.

Lees meer
UITGESTELD: Angelo de Augustine+ Camille Camille
zo 24.02
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15