Angelo de Augustine

Singer-songwriter Angelo De Augustine komt uit Thousand Oaks, L.A. Zijn tweede album Swim Inside The Moon (opgenomen in zijn badkuip) kwam in de zomer van 2017 uit op Asthmatic Kitty Records, label van niemand minder dan lo-fi indiegod Sufjan Stevens. Die regisseerde bovendien ook de video voor 'Crazy, Stoned, & Gone' uit dat album.

Op 18 januari komt ook zijn derde plaat Tomb uit bij Asthmatic Kitty Records. Voor het eerst nam Angelo op in een studio; Tomb werd bovendien geproducet door Thomas Bartlett (ook bekend als Doveman, die al samenwerkte met St. Vincent, Sufjan Stevens en Rhye). The Fader toonde de single 'Time' in première, en voegde er een versie met Sufjan Stevens op piano aan toe.

Angelo De Augustine heeft een gave voor intieme, rauwe songs. Zo werd Tomb geschreven naar aanleiding van een pijnlijke relatiebreuk. Van tragedie schoonheid maken, daar is hij meester in!

Angelo de Augustine

De jonge singer-songwriter uit L.A. wordt gezien als de optimistische Nick Drake of Elliot Smith. Zijn tweede pop/rock album Tomb komt in januari 2019 uit.

Lees meer
Angelo de Augustine
zo 24.02
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15