DIRK.

tweede concert

Dit concert werd verplaatst van 24 november 2020 naar 12 mei 2021. Er komen opnieuw twee shows: één om 19:00 en één om 21:00. Alle tickets blijven geldig en kopers worden via mail op de hoogte gebracht.

“Een naam hebben als een suffe boekhouder en toch rocken als de beste? Enkel DIRK. kan dat.” (Studio Brussel) Sinds zijn geboorte in 2014 heeft DIRK. een eigenzinnig muzikaal pad bewandeld dat bezaaid is met lof en liefde. Hun debuutalbum 'album' werd in de hemel geprezen en het viertal schreef geschiedenis door met drie hits tegelijkertijd in de Afrekening te staan: 'Stay Indoors', 'Artline' en 'Hit'. Intussen is het de beurt aan 'Toulouse'. Ook live schopt en scheurt Vlaanderens luidste droogstoppel een indrukwekkende reputatie bijeen. Het publiek van Pukkelpop, Lokerse Feesten en Rock Herk mocht al ondervinden waartoe DIRK. in staat is.

Sinds 19 november is het album Cracks In Common Sense uit. Humo schrijft: "Hun tweede plaat laat een groep horen die duidelijk een groeispurt achter de rug heeft. Het babyvet is eraf, hier klinken twaalf liederen die als dokwerkers op ons afkomen, en wie geen fan is, kan een keiharde djoef up z’n mule krijgen. Fuzzy gitaren, bassen van beton, teksten vol woede en gelukkig ook een toef humor waar het nodig is. Soms heeft DIRK. veel van Kurt, maar meestal niet. Ergens tussen Guided by Voices en The Beatles ten tijde van de dubbele witte zweven ze op hun eigen planeet. Weezer for grown-ups, anyone? "

dirk.(BE)

Dé vaandeldrager van de nieuwe gitaargeneratie. Voor hun recente debuut 'Album' kreeg het viertal quasi overal ★★★★ toebedeeld, live beroeren ze hart én hoofd.

Lees meer

Videos

DIRK.tweede concert
wo 12.05.21
Uitverkocht
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Line-up