DIRK.

“Een naam hebben als een suffe boekhouder en toch rocken als de beste? Enkel DIRK. kan dat.” (Studio Brussel) Sinds zijn geboorte in 2014 heeft DIRK. een eigenzinnig muzikaal pad bewandeld dat bezaaid is met lof en liefde. Of wat denk je van een bronzen medaille op Humo’s Rock Rally 2016, het de hemel ingeprezen debuutalbum ‘album’ en ereplaatsen in een hele rist eindejaarslijstjes. Focus Knack getuigt: “We kunnen er niet omheen dat nog maar weinig Belgische debuten ons in 2018 zo midscheeps hebben geraakt als ‘album’.

Niet enkel op plaat gooit DIRK. hoge ogen. Live schopt en scheurt Vlaanderens luidste droogstoppel een indrukwekkende reputatie bijeen. Het publiek van Pukkelpop, Lokerse Feesten en Rock Herk mocht al ondervinden waartoe DIRK. in staat is. De luidste boekhouder op aarde loste ook drie singles op korte tijd: "Artline, "Stay Indoors" en "HIT". Alle drie bestormden ze tegelijk de Afrekening. Daarmee zorgde DIRK. voor een unicum in de dertigjarige geschiedenis van de invloedrijkste hitlijst van Vlaanderen. 

De opvolger van ‘album’ is klaar en wordt eind 2020 losgelaten. Daarover zegt DIRK. zelf: “Het is niet voor ’t één of ’t ander, maar zet u toch maar schrap."

dirk.(BE)

Dé vaandeldrager van de nieuwe gitaargeneratie. Voor hun recente debuut 'Album' kreeg het viertal quasi overal ★★★★ toebedeeld, live beroeren ze hart én hoofd.

Lees meer

Videos

DIRK.
di 24.11.20
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

De ticketverkoop start op vrijdag 25.9 om 12u. 

Line-up