Future Old People Are Wizards ◉ Sound Of Ghent

livestream

Het Gentse trio Future Old People Are Wizards (FOPAW in de volksmond) ontstond in 2013 uit de achterkamers van Drums Are For Parades en Maya’s Moving Castle. De mix van synths, harde gitaren en averechtse ritmes is hun handelsmerk geworden. Pop vecht met sludge, melodie danst op distortion, maar ze gaan allemaal samen naar huis.

Anno 2020, 3 albums en een EP rijker, bestaat de band uit old fart Stijn Vanmarsenille, middle aged Sylvester Vanborm en de jonge blonde jazzgod Gilles Vandecaveye-Pinoy. Na 2 afgelaste tours in het buitenland wegens de mondiale verkoudheid staat de band te popelen hun oeuvre een beurt van jewelste te geven. Verwacht je aan schoonheid, cactussen en geurkaarsen.

Livestream instructies

Je kocht een ticket voor de livestream? Fantastisch! We lijsten hier even de instructies op om alles vlot te helpen verlopen.

Lees meer

    Future Old People Are Wizards(BE)

    Gents trio dat een eigenzinnige mix van sludge, noisepop, mathrock en wat niet meer serveert. Met leden van Wallace Vanborn, DAFP, Elefant en Maya's Moving Castle, is het geheel groter dan de delen.

    Lees meer