Briqueville

+ Bruit, 6siss

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Briqueville is een band vol mysterie. Op het podium creëren ze een instrumentale mantra met spookachtige gitaren, gemuteerde veldopnames en griezelige gesamplede gezangen. Die meditatieve opbouw clasht met uitbarstingen van de zwaarste soort. Op hun nieuwste album Quelleuitgebracht op het label Pelagic (The Ocean en Cult Of Luna), laat Briqueville een elektronischere sound horen die op alle vlakken schreeuwt om live gehoord te worden.

Bruit is het postrock / modern-klassiek kwartet uit Toulouse, Frankrijk. Verwacht intense instrumentale composities waarin post-rock, ambient electronica en modern-klassieke muziek met elkaar versmelten. Na debuut-EP Monolith uit 2018 trok de band op tournee met helden als Shy Low, Slift, The Black Heart Rebellion en Kapitan Korsakov. Het viertal stelt zijn eerste volwaardige langspeler voor: The machine is burning and now everyone knows it could happen again

6siss brengt progressieve cinematronica en een scheut grimmige industrial warehouse techno. 

6Siss(BE)

6SISS produceert soundscapes/drones met zware, diepe, hevig in de oren slaande bassen die de trommelvliezen doen dansen. Het is ook wel het enigste dat danst.

Lees meer

Bruit(FR)

Bruit is het postrock / modern-klassiek kwartet uit Toulouse, Frankrijk. Verwacht intense instrumentale composities waarin post-rock, ambient electronica en modern-klassieke muziek versmelten.

Lees meer

Briqueville(BE)

Een band die zich in mysteries, rookgordijnen, zwarte gewaden en gouden maskers hult! Het schijnt te gaan om een verbond van muzikanten uit verschillende Belgische progrockbands, maar...

Lees meer
Briqueville+ Bruit, 6siss
02.11.21
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

De kopers van het concert van Briqueville op DOK worden via mail op de hoogte gebracht. Hun tickets zijn geldig voor dit concert.

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD