Mandragora

+ Oonah & Bonas + YKAi + Raemdonck

Mandragora, the creator of futureprog, is momenteel één van de meest prominente trance producers ter wereld. Tegelijk staat hij heel erg op zijn anonimiteit. Niemand weet wie Mandragora is. Hij staat alleen bekend onder de schuilnaam Neto waarmee hij via social media communiceert. Wat we wel weten, is dat hij afkomstig is van Chihuahua uit het Noorden van Mexico en dat hij een tiental jaar geleden zijn intrede deed in de lokale rave scene om een decennium later aanvoerder te zijn van een heel nieuwe scene van muzikanten en party people. Hij is de stichter van het #futureprog genre, een subdivisie van Goa, gebaseerd op het idee van evolutie en het voorspellen van de toekomst. 

Acht albums, tientallen singles en tal van festivals later (zie ook Dour vorig jaar waar hij één van de stages afsloot) waar hij steevast zorgt voor spectaculaire performances, is hij alomtegenwoordig met een half biljoen streams op alle platformen.

Voor en na Mandragora spelen dj`s en producers geselecteerd voor het Belgische psytrance label Dacru Records.

Oonah & Bonas 

Oonah & Bonas staan voor veertig jaar dj ervaring in de Belgische en internationale psytrance scene. Ze zijn essentiële leden van het bekendste Belgische Psytrance label Dacru Records en hebben er verscheidene compilaties uitgebracht. Met hun live projecten DigiCult en Aquila speelden ze over de hele wereld. Als djs bestrijken ze de hele psy en goa subcultuur en daarbuiten. 

YKAi 

YKAi is het rave techno alter ego van Brusselse psytrance dj Reactyv. Verwacht dus high energy techno with a pinch of psychedelic. 

Raemdonck 

Raemdonck is lid van Point Zero records en het Gentse Konfusus Kollektif die regelmatig party`s organiseren (bvb. bij onze collega`s van de Chinastraat). Aanhang verzekerd! 

In samenwerking met Back in the Dayz.

Met de steun van www.dacru.be

Mandragora(MX)

De mexicaanse DJ Mandragora is de creator van futureprog, een subgenre van Goa. Als aanvoerder van deze nieuwe scene is hij één van de prominentste tranceproducers.

Lees meer

Oonah & Bonas(BE)

Ervaren rotten Oonah & Bonas hebben een reputatie in de Belgische en internationale psytrance scene. Ze bestrijken de hele psy en goa subcultuur en ver daarbuiten.

Lees meer

YKAi(BE)

De Brusselse DJ YKAi zorgt voor high energy techno with a pinch of psychedelic.

Lees meer
Mandragora+ Oonah & Bonas + YKAi + Raemdonck
vr 26.01.24
Koop tickets
Deuren
22:00
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26