Handleiding DemoCrisisPas 2019

De DemoCrisisPas is een toegangsbewijs voor 10 concerten uit het Democrazy-concertaanbod en is geldig van 1 januari 2019 t.e.m. 31 december 2019. Na het tiende concert of na 31 december vervalt de Pas.

We beweren graag dat de DemoCrisisPas u een gegarandeerde toegang geeft. Evenwel, 100 personen die onaangekondigd komen opdagen op een concert kan voor vervelende situaties zorgen wat betreft capaciteit van de locatie. Daarom vragen wij om altijd op voorhand te reserveren (via mail naar contact@democrazy.be, ten laatste 24u voor het concert). Hoe vroeger u reserveert; hoe meer kans op een plaatsje: onze guestlists zijn soms beperkt.

Voor enkele concerten hebben we een zeer beperkte guestlist, die dan ook voor DemoCrisisPassen voorbehouden wordt, voornamelijk in zalen met genummerde plaatsen (Minard, Theaterzaal Vooruit, NTGent). Hiervoor geldt de regel: wie eerst reserveert, kan binnen. Vol is vol.

De DemoCrisisPas is een persoonlijk bezit. Een Pas kan niet doorgegeven of doorverkocht worden aan een ander persoon. Neem daarom ook altijd uw identiteiskaart mee naar de concerten, zodat we uw identiteit kunnen controleren.

De Pas is niet combineerbaar met andere voordelen (studentenkorting, UiTPAS-korting, ...).

Uw DemoCrisisPas is geldig voor de concerten van Democrazy in Vooruit, de Centrale, Charlatan, Handelsbeurs, Minard, NTGent, DOK en eventuele nieuwe locaties.

De DemoCrisisPas is een idee van Democrazy. U kan met de Pas niet terecht aan het bespreekbureau van Vooruit of andere concertzalen.