Madlib (dj), Jonwayne, Benji B (dj) + Stones Throw-docu

Stones Throw, Lefto en Democrazy presenteren vol trots:Madlib, dj, multi-instrumentalist, rapper, producer en gevestigde waarde bij Stones Throw. Zijn werk bulkt van de klassiekers, alleen of samen met MF DOOM, J Dilla (Jaylib), Erykah Badu, ... Hij heeft net een nieuw album uit, Piñata, dat geloofd wordt door de pers (8/10 bij Pitchfork, **** bij Allmusic). Check ook het interview met Madlib in SPIN. Belofte Jonwayne wordt dan weer 'de nieuwe MF DOOM' genoemd. Zijn debuut Rap Album One werd één van de beste rapalbums van 2013 genoemd. Bekijk hier zijn nagelnieuwe clip voor 'How to Be a Gemini'Benji B, 'de Britse Lefto', ken je van zijn populaire radioshow op BBC1.Vooraf (vanaf 17u30) is er de exclusieve Belgische première van Stones Throw-docu 'Our Vinyl Weighs a Ton'. De beperkte plaatsen zijn helaas allemaal bezet. Voor concert (vanaf 19u30) zijn wel nog tickets te koop.Volg dit concert ook op Facebook.

Lefto Early Bird(BE)

Aangesloten bij groten zoals Brownswood, !K7, Stones Throw, Jazzy Sport en Appletree Records, heeft Lefto de hele wereld al op zijn grondvesten doen daveren: van Londen tot Tokyo en LA tot Singapore.

Lees meer

Jonwayne(US)

Jonwayne is één van de grote beloftes in hip hop en wordt nu al de nieuwe MF DOOM genoemd. Rond 2008 maakte hij naam in Low End Theory, de club in L.A. die op dat moment een hele nieuwe generatie...

Lees meer

Madlib(US)

Madlib is als dj, multi-instrumentalist, rapper en producer ondertussen een gevestigde waarde bij Stones Throw. Hij werkte samen met MF DOOM (Madvillain!), Erykah Badu, ... en maakte jazz-, funk- en...

Lees meer

Benji B(UK)

Benji B begon zijn carrière bij Gilles Peterson's Worldwide Show en is intussen één van de meest gerespecteerde dj's van de UK. De Britse Lefto, quoi!

Lees meer