Roosbeef, Case Mayfield

Roosbeef en band, met vaste collega Tim van Oosten, Tom Pintens (Zita Swoon) en Tijs Delbeke (Sir Yes Sir), stonden al een tijdje in onze agenda. Maar wegens groot succes verhuist dit concert van Charlatan naar de balzaal van Vooruit!Oorzaak: een kanjer van een album (Kalf), een reeks straffe concerten en een shitload aan positieve persaandacht. Onlangs verkocht Roosbeef de AB nog uit (**** in De Standaard), nu mag Vooruit voor de bijl. Datum blijft dezelfde, en wie zijn kaartje al kocht: tickets blijven geldig. Op haar derde album Kalf giet ze heel herkenbare, relativerende teksten in catchy popsongs. Vrolijk, lichtvoetig, melancholisch, somber: Roosbeef staat voor grote emoties in miniatuurvorm.Cobra: "Het werk van Roosbeef getuigt van een zekere speelsheid en een hang naar absurdisme, maar humor en diepgang gaan bij Roos Rebergen, zo te horen, perfect samen."NRC (****): "De hoofdrol op het album is voor Roosbeefs vrijmoedige, maffe, soms liederlijke, soms kwijnende zangstem. Een stem die op een plagerige manier verleidt."Straatschoffie en eigenzinnig singer-songwriter Case Mayfield komt in het voorprogramma zijn jongste plaat "Another Glorious Battle For The Kingdom" voorstellen. Je mag je verwachten aan breekbare liedjes vol passie. Volg dit event ook via Facebook.

Glimworm

Glimworm gaat elke zondag tussen 20u en 21u live on air op de Gentse zender Urgent.fm. In de playlist vindt je muziek om bij weg te dromen in de schemer van het weekend. Intense livesessies wisselen...

Lees meer

    Roosbeef(NL)

    Roosbeef maakt al enkele jaren furore met herkenbare, relativerende teksten versmolten prachtig in catchy popsongs. Vrolijk, lichtvoetig, melancholisch, somber: grote grote emoties in miniatuurvorm.

    Lees meer
    Roosbeef, Case Mayfield
    03.04.15