Bonobo (dj set), Faisal, Juice Blender

Bonobo aka Simon Green mag je gerust omschrijven als één van de belangrijkste artiesten van zijn generatie. De toon van zijn palmares werd meteen al gezet met debuutalbum Animal Magic (2000), een instant klassieker die hem meteen ook een platencontract opleverde bij het immer geweldige Ninja Tune. Hij bedankte het label met Dial ‘M’ For Monkey (2003), een instrumentale trip die zijn passie voor het dj’en, dance en drum ’n bass naar boven bracht. Ondertussen behoort Bonobo tot het clubje vooraanstaande Ninja Tune-veteranen (Amon Tobin, Kid Koala, Dj Food, …). Met zijn laatste album The North Borders speelde hij een monstertournee. In ons land moesten AB, Dour, Koninklijk Circus en Pukkelpop er aan geloven. De dj-sets moeten overigens niet onderdoen voor zijn live optredens, bewijze zijn Boiler Room sets, zijn memorabele sessies voor de Solid Steel-reeks van Ninja Tune, Essential Mixes voor BBC Radio 1 én zijn wonderschone Late Night Tales. De warming-up gebeurt door onze huisdeejays, de Juice Blenders (ook wel bekend van de Mo' Juice parties). En opgewarmd zullen jullie zijn!Na Bonobo wordt de avond gestreched met new school house en future beats van Playground-resident Faisal, schijnend licht van een nieuwe generatie Belgische DJ's.Volg dit event ook via Facebook.

Juice Blenders(BE)

Nico Juice en Alan Johnson, oftewel de Juice Blenders, lieten Gent in de jaren ’90 kennis maken met drum-‘n-bass. Ondertussen draaien ze alles wat ze goed vinden, zonder beperkingen: van cosmic...

Lees meer

Faisal(BE)

Faisal klom enkele jaren geleden in sneltempo op tot 'Beste Belgische DJ' (Red Bull Elektropedia Awards 2016). Sindsdien kennen we hem ook als producer, StuBru dj en sidekick bij De Ideale Wereld.

Lees meer
Bonobo (dj set), Faisal, Juice Blender

Line-up

donderdag 14.05