Lancering De Beloften 2015 met Barefoot And The Shoes en Hypochristmutreefuzz

Vanaf 29 april kunnen bands zich weer volop inschrijven voor De Beloften, het mooiste en gezelligste Gentse muziekconcours. Traditiegetrouw wordt de lancering van de campagne op gang geblazen door een gratis liveset van de smaakmakers van de vorige editie.Winnaar Barefoot And The Shoes won naast een hoofdprijs van 1.000€ bij The Roadhouse ook een uitgebreide café- en clubtour die bijna op zijn einde loopt. in de zomer volgen nog een flink aantal festivals. De indie-folk band wist de afgelopen editie van De Beloften te winnen dankzij degelijkheid en kwaliteit en de rokerige soulstem van frontman Brent Buckler.Hypochristmutreefuzz viel tijdens de vorige editie niet alleen op dankzij de bandnaam maar ook door de zeer energieke liveset. Noiserock met een Mauro-esk laagje gefliptheid en ze gingen dan ook aan de haal met publieksprijs.Volg dit event ook via Facebook.

Hypochristmutreefuzz(BE)

Rauw, elektronisch, geflipt vijftal rond de Gentse zanger Ramses Van den Eede. Complexe songs die tegelijk energiek zijn én een sterke melodie hebben: Hypo heeft dat als de beste begrepen.

Lees meer

Barefoot And The Shoes

Een jonge Leuvense band die er ondanks zijn jeugdigheid al een heel parcours heeft opzitten. Barefoot & The Shoes zijn wat je noemt het prototype van een band die zich via het livecircuit in de...

Lees meer
Lancering De Beloften 2015 met Barefoot And The Shoes en Hypochristmutreefuzz
29.04.15