Dez Mona (cd-voorstelling), Sherman

Drie jaar na hun laatste studioalbum A Gentlemen’s Agreement heeft Dez Mona met ORIGIN opnieuw raak geschoten. Gregory Frateur en Nicolas Rombouts keren terug naar de kern van hun muzikale bestaan; stem en contrabas vormen de basis van de songs. De verdere uitwerking gebeurde met accordeon wiz Roel Van Camp (DAAU), drummer Steven Cassiers (Dans Dans), multi-instrumentalist Tijs Delbeke (Sir Yes Sir) en gitarist Sjoerd Bruil (Black Cassette). Jo Francken nam de productie in handen. Het album is uit sinds eind augustus, en kreeg lovende recensies van o.a. Humo en De Morgen, die de plaat zowel vormelijk als inhoudelijk de beste vond die de groep al maakte. Eerste single is 'Does It Make You, Happy?'.Tijdens de zomer draaide Dez Mona warm op een aantal festivals, waaronder een geslaagde passage op Pukkelpop en Leffingeleuren.Support is Sherman, een duo uit Gent/Kortrijk. En voor de dansers die graag willen blijven plakken is Bruno C er. Volg dit event ook via Facebook.

Sherman

Sommigen herinneren zich Steven Bossuyt misschien nog van zijn jongere jaren bij Cream & Spices; intussen is ie beter bekend als Sherman, zijn alter-ego als singer-songwriter en soloartiest en...

Lees meer

Dez Mona(BE)

Waar de groep vroeger voor een nichepubliek bestemd was, zijn ze doorheen de jaren ontwikkeld richting mainstreamband, maar zonder zichzelf te verloochelen of aan kwaliteit in te boeten. (daMusic)

Lees meer
Dez Mona (cd-voorstelling), Sherman