Douglas Firs, Faces On Tv

Het was een lange reis langs de westkust van de VS en Canada die Gertjan Van Hellemont de inspiratie gaf voor de tweede Douglas Firs-plaat, The Long Answer Is No. Beluister de volledige plaat op Spotify. Het album volgt Douglas Firs' uitstekende debuutplaat Shimmer & Glow op, met o.a. de singles 'Shimmer And Glow' en 'Misunderstood', waarmee de band tourde doorheen België, Nederland, Zwitserland en Duitsland.Singles uit de nieuwe plaat 'Caroline', 'Don’t Buy the House' en 'Summer's Leaving' waren niet van de radio weg te slaan; ook huidige single 'Your Only Friend' ft. Bony King hoor je op StuBru en Radio 1. Douglas Firs speelde de voorbije maanden meer dan 70 concerten in binnen- en buitenland, en beeïndigt die tournee in Vooruit. Voor deze show wordt de vierkoppige band vervoegd door Bram Vanparys en Cleo Janse van Bony King.„I like this instantly” (Noel Gallagher) „Hoe The Rolling Stones geklonken zouden hebben met Neil Young als frontman.” (3voor12)Als support is er de pasgeboren band Faces On TV, rond whizzkid Jasper Maekelberg. Bekend als producer/engineer/mixer voor o.a. Gabriel Rios, Mintzkov en Bazart, lanceerde hij begin 2015 met succes single 'Run Against The Stream'. Tweede single 'Love / Dead' is een voorbode van de debuut-EP.Volg dit event ook via Facebook.

Glimworm

Glimworm gaat elke zondag tussen 20u en 21u live on air op de Gentse zender Urgent.fm. In de playlist vindt je muziek om bij weg te dromen in de schemer van het weekend. Intense livesessies wisselen...

Lees meer

    Faces On TV(BE)

    Faces On TV is de Gentse band rond rising star Jasper Maekelberg, een muzikaal wonderkind dat van alle markten thuis is.

    Lees meer