Wavves, Teen Creeps (i.h.k.v. Autumn Falls)

Garage rock band Wavves heeft weinig introductie nodig. Dankzij de 4 albums die al op hun teller staan en de indie zomerhit uit 2010 'King Of The Beach' weet iedereen waar enfant terrible Nathan Williams en de zijnen voor staan: Wavves is hard, snel, dikke fun en nooit vies van een (on)gezonde portie je m'en fou.Eerder deze zomer brachten de heren samen met Cloud Nothings vanuit het niets nog het geweldige 'No Life For Me' en onlangs verscheen de alweer vijfde fullplaat (simpelweg V). De eerste nummers staan al online ('Heavy Metal Detox', 'Flamezesz' en 'Way Too Much') en doen weer lekker vertrouwd aan. Voor 'Way Too Much' verscheen zopas een videoclip waarin Wavves de ideale achtergrondmuziek biedt voor een worstelwedstrijd.Charlatan mag er als Oord des Verderf nu al een streepje bijturven: meebrullen en moshpitten, meer hoeft dat niet te zijn.Als support komen de mannen van Teen Creeps. Met drie zullen ze het podium en de zaal warm maken.Volg dit event ook via Facebook.

Helter Skelter DJ's(BE)

Helter Skelter wordt elke woensdag uitgezonden op Urgent FM. De gebruikelijke dj's van het programma zorgen ervoor dat we niet zonder de betere rockmuziek komen te zitten!

Lees meer

Teen Creeps(BE)

Gents indierocktrio dat de 90's eigenhandig doet heropleven. Doet denken aan vroege Dinosaur Jr, Jawbreaker en Fugazi.

Lees meer

Wavves (vs)

Wavves ontstond in 2008 met een release van een cassette. Het begon als een project van Nathan Williams die toen opgepikt werd door fans en een erkende bestaan kreeg als muzikant. Om zijn eerste tours...

Lees meer
    Wavves, Teen Creeps (i.h.k.v. Autumn Falls)
    20.11.15