Lefto & Red Bull Elektropedia present: The Gaslamp Killer, STUFF.

Geestige anekdote: The Gaslamp Killer begon als dj in een wijk in San Diego, genaamd The Gaslamp District. Omdat hij als dj het volk wegjaagde, werd hij ‘The Gaslamp Killer’ gedoopt. Lachen!Tegenwoordig gaat het hem meer voor de wind. Als producer werkte hij samen met artiesten als Flying Lotus, Gonjasufi, Jungle By Night en The Heliocentrics, mixte/remixte hij de catalogus van Finders Keepers Records en bracht hij platen uit op Brainfeeder. Vorig jaar nog verscheen zijn meest recente album: The Gaslamp Killer Experience: Live In Los Angeles. Een knaller die door Humo met ***1/2 werd beloond.Maar de notoire platenverzamelaar (zijn collectie bestaat uit meer dan 13.000 platen) staat vooral hoog aangeschreven als dj. Met zijn onwaarschijnlijke energie tilt hij zijn eclectische, prettig gestoorde en onvoorspelbare dj-sets naar een onovertroffen niveau. 2015 was het jaar van STUFF. Hun debuutalbum sloeg in als een bom, zelfs Gilles Peterson was laaiend enthousiast. Gevolg: cd-voorstelling in een afgeladen volle Handelsbeurs. 2016 ziet er zo mogelijk nòg beter uit. Ze kaapten 2 MIA's weg: voor beste artwork (Rinus Van De Velde) en voor beste muzikant (Lander Gyselinck). Het concert in Handelsbeurs (23.2) is deze keer gigantisch uitverkocht.De unieke sound van STUFF. - een grensverleggende crossover van electronica, jazz, funk en rock - is de perfecte combo met die van The Gaslamp Killer. 1+1=3. Volg dit event ook via Facebook.

Lefto

Who is he? LeFtO aka LeFTeezY is the man behind the only national hiphop radioshow on STUDIO BRUSSEL. He has been rockin' the airwaves for more than 7 years and still is. He's always on the lookout...

Lees meer

  STUFF.(BE)

  Meest avontuurlijke en eclectische electronica-live act die je in de verre omstreken van Europa aantreft. Hun unieke sound comibineert jazz, hiphop, glitch, fusion en ontelbare elektronische sounds.

  Lees meer

  Gaslamp Killer(US)

  Dive deep into the healing power of music and dance! William Bensussen én zijn dj-sets hebben een ongeëvenaarde energie. Na een moeilijke periode tourt hij opnieuw, in Airplane Mode.

  Lees meer
  Lefto & Red Bull Elektropedia present: The Gaslamp Killer, STUFF.