Double Veterans, Equal Idiots

Het Belgische trio Double Veterans is een psychedelische garageband waarvan de leden hun inspiratie plukken uit de 60s en 70s psychedelica, maar evenzeer uit de hedendaagse garage-scène. Deze band schuurt en schaaft de properheid weg tot een lichtjes ontstemde maar uiterst catchy garagerock overblijft. Double Veterans live meemaken is Double Veterans beleven én doorleven.In 2015 verscheen de debuut-ep The Brotherhood of Scary Hair and Homemade Religion met daarop de singles 'Beach Life' en het aanstekelijke 'Strange Girl'. Op 4 maart 2016 verschijnt het eerste volwaardige album getiteld Space Age Voyeurism met de catchy single 'Cocktail' als voorloper. Het album wordt in de Benelux verdeeld door Noisesome Recordings/Caroline Benelux.Support act Equal Idiots maken al sinds 2012 elk podium veilig voor iedereen die houdt van Black Lips, Ty Segall, Jay Reatard en Thee Oh Sees. In theorie mondt dat dan uit in rauwe en energieke live-shows vol zwijnerij, net als in de praktijk.Volg dit event ook via Facebook.

Equal Idiots(BE)

Al sinds 2012 belagen de twee dorpsgekken van Hoogstraten City uw trommelvliezen met snoeiharde garagepunk. Debuutalbum Eagle Castle BBQ is één stevig bommetje aan snelle, rauwe en enthousiaste songs.

Lees meer

Double Veterans(BE)

Deze psychedelische garageband plukt inspiratie uit de 60's en 70's psychedelica, maar evenzeer uit de hedendaagse garage-scène, met lichtjes ontstemde maar uiterst catchy garagerock als resultaat.

Lees meer
Double Veterans, Equal Idiots
01.05.16