Compact Disk Dummies, Momma Said So

Vier jaar na hun winst op Humo's Rock Rally hebben de broers Lennert en Janus Coorevits een machtig debuutalbum, 'Silver Souls', uit sinds 6 mei bij N.E.W.S. Op het releaseconcert van Compact Disk Dummies in AB zag De Standaard "de energie van een rockband en voelde de euforie van de dance". Minder elektropunk, maar pop waarop gedanst kan worden, met toevoeging van beats, goesting en gitaren (Humo).Vi.be support act is niemand minder dan de winnaar van De Beloften 2016: Momma Said So! Een jonge bende die de jury onmiddellijk vastgreep door zijn speelse onvoorspelbaarheid en sterke arrangementen. Mocht Tarantino een muziekgenre zijn, dan was de muziek van Momma Said So snel omschreven!Volg dit concert ook op Facebook.

Support Via Vi.be

Compact Disk Dummies en vi.be werken samen om de ideale support act te vinden. Inschrijven kan je via vi.be, Democrazy zorgt voor het publiek, een goede ontvangst en een onkostenvergoeding van €150....

Lees meer

    Compact Disk Dummies(BE)

    Sinds succesvolle albums als 'Silver Souls' en 'Neon Fever Dream' en de classic EP 'Mess With Us' (single 'The Reeling') razen de gebroeders Coorevits als een wervelwind door het Belgische muziekland.

    Lees meer
    Compact Disk Dummies, Momma Said So
    15.10.16