Maurits Pauwels Groep, Wardrobe

Onder het alter ego Maurits Pauwels werkte Mauro Pawlowski de afgelopen jaren naarstig aan een Nederlandstalig repertoire. Naast het door Peter Verhelst geschreven lied ‘Viel Zo Graag Samen’ en ‘Toen Je Moeder Nog Een Wild Meisje Was’ (uit een theatertournee met Ramsey Nasr) schreef Maurits een volledig album bij elkaar dat na de zomer 2016 zal verschijnen. De man laat zich laat zich op het podium bijstaan door toppers als Sjoerd Bruil, Jeroen Stevens, Bram Weijters en Tim Vandenbergh. Samen zijn ze Maurits Pauwels Groep.Wardrobe is support van de avond. Verwacht je aan een directe en frisse sound. De muzikanten kregen de songs niet te horen tot in de studio zelf wat zorgde voor een spontane brok muziek. Je kan alvast 'Man Of Straw' beluisteren, de volledige plaat kunnen we beluisteren vanaf 17 februari.Volg dit event ook via Facebook.

Maurits Pauwels Groep

Onder het alter ego Maurits Pauwels werkte Mauro Pawlowski de afgelopen jaren naarstig aan een Nederlandstalig repertoire. Naast het door Peter Verhelst geschreven lied ‘Viel Zo Graag Samen’ en...

Lees meer

    Wardrobe(BE)

    Deze Antwerpse alternatieve indieband is het project van artiest Johan Verckist die ook deel uit maakt van de Belgische formatie Glitterpaard. Tweede album 'Giving Up A Ghost' is uit sinds maart.

    Lees meer
    Maurits Pauwels Groep, Wardrobe