Lefto & Red Bull Elektropedia present: Brihang (releaseconcert)

Dit concert is uitverkocht, maar je kan Brihang ook aan het werk zien op Zondag Vosdag, samen met tal van andere artiesten. Dit feest ter ere van Luc De Vos gaat door op zondag 27.11 in de Handelsbeurs, Opera, boekhandel Paard van Troje en de kiosk op de Kouter. Meer info & tickets. --Hij rapt, beeldhouwt en schrijft poëzie; in welk hokje hoort Brihang? Boudy Verleye uit Knokke schakelt tussen genres en kunstvormen en doet wat niemand verwacht. En het slaat aan: Lefto liet zijn single in première horen in zijn radioshow; Flip Kowlier was lovend in Festivalkoorts, en het Nederlandse Noisey noemt zijn muziek en clips retestrak. Red Bull Elektropedia is al fan sinds hij in 2014 tweede werd in de categorie 'beste MC' op de Red Bull Elektropedia Awards.In november brengt Brihang zijn eerste langspeler Zo Lang Mogelijk uit bij Fake Records. Een hiphopplaat, jawel, maar -wat dacht je- dan één die de grenzen van het genre aftast en verplaatst. Eerste single 'Balanceren' kwam in februari uit en kreeg een warme ontvangst.I.s.m. Red Bull Elektropedia.Volg dit concert ook op Facebook.

Lefto Early Bird(BE)

Aangesloten bij groten zoals Brownswood, !K7, Stones Throw, Jazzy Sport en Appletree Records, heeft Lefto de hele wereld al op zijn grondvesten doen daveren: van Londen tot Tokyo en LA tot Singapore.

Lees meer

Brihang(BE)

Atypische hiphop uit Knokke. Zijn laatste album 'Zolangmogelijk' is meer poëzie dan macho, en live houdt hij van experiment.

Lees meer
Lefto & Red Bull Elektropedia present: Brihang (releaseconcert)