Tsar B (EP-voorstelling), WWWater

'Dauphine van de elektro-R&B' (De Standaard), 'Belgische indiequeen' (Focus Knack), 'een miniversie van Beyoncé' (De Morgen), 'a mysterious cool, an unmistakable aesthetic' (Pigeons & Planes).Nationale en internationale media smullen van imago en styling van Tsar B; haar twee singles 'Myth' en 'Escalate' én volle zalen bewijzen dat haar muziek daar niet voor moet onderdoen.Sinds 26 augustus is nu ook de eerste EP uit, Swim; dit najaar speelt Tsar B 2 shows: één in Botanique en één bij ons. In mei nog op Big Next Weekend op DOK, daarna op Pukkelpop, Lowlands en de Lokerse Feesten, en een half jaar later al in de Balzaal: haar rijk kome!Het voorprogramma is WWWater: minimalistische elektronica met vocals van Charlotte Adigéry. Ze zong op de Belgica-soundtrack, speelde op Big Next Weekend en verbaasde vriend en vijand op Pukkelpop. Dj van dienst: Mr. Leenknecht!Volg dit concert ook op Facebook.

Mr. Leenknecht

Deze man is zowel DJ als street artist. Terwijl hij overdag voorbijgangers overvalt met gigantische muurtekeningen, selecteert hij 's nachts de platen voor jouw beste danspasjes.Volgens zijn muzikaal...

Lees meer

    WWWater (BE)

    WWWater is het minimalistische electronica-project van Charlotte Adigéry. Haar debuut-EP kwam zonet uit, en bevat vijf dansbare tracks vol intense beats, gelaagde vocals en doordringende synths.

    Lees meer

    Tsar B(BE)

    Tsar B brengt futuristische, donkere R&B doordringt met viool die gegarandeerd ook uw gevoelige snaar raakt.

    Lees meer
    Tsar B (EP-voorstelling), WWWater