Warhaus (cd-voorstelling), WWWater

Dit concert is uitverkocht, maar je kan Warhaus ook aan het werk zien op Zondag Vosdag, samen met tal van andere artiesten. Dit feest ter ere van Luc De Vos gaat door op zondag 27.11 in de Handelsbeurs, Opera, boekhandel Paard van Troje en de kiosk op de Kouter. Meer info & tickets. -- Warhaus is Maarten Devoldere (de helft van het frontmannen duo bij Balthazar). Onder die nom de plume bleef hij lang bewust onder de radar. Met uiterst spaarzame onthullingen gunde hij ons een blik op een ietwat ijl universum, gevoed door spleen en hunkering. Centraal: de liefde. In september treedt hij naar buiten met zijn eerste album, We fucked a flame into being. Aan de eerste single uit dat album, "The Good Lie" was geen ontkomen aan. Met invloeden van de Franse sixties, een toets exotiek, een achteloze lusteloosheid... Cohen en Gainsbourg zijn nooit ver weg maar Warhaus samplet clever uit vijftig jaar muziekgeschiedenis.Support act is WWWater, het minimalistisch elektronicaproject van Charlotte Adigéry. Ze was al te horen op de Belgica-soundtrack, speelde op Big Next Weekend en verbaasde vriend en vijand op Pukkelpop. Volg dit event ook via Facebook.

Nico Juice(BE)

Als bezieler van de Mo’ Juice parties, achter de decks als het duo Juice Blenders, als organisator van de Democrazy-concerten,... Nico Juice is een vaste waarde in het Gentse muzieklandschap.

Lees meer

Borat (bel)

De aimabele man met de baard en heel waarschijnlijk de man die het meest in aanmerking komt voor de titel ‘Wandelend Muzikaal Encyclopedie’' aka Borat werkt al jaren voor platenwinkel Music Mania...

Lees meer

    WWWater (BE)

    WWWater is het minimalistische electronica-project van Charlotte Adigéry. Haar debuut-EP kwam zonet uit, en bevat vijf dansbare tracks vol intense beats, gelaagde vocals en doordringende synths.

    Lees meer

    Warhaus(BE)

    Als Warhaus weet Maarten Devoldere (Balthazar) ook solo zijn stempel te drukken. Hij levert intrigerende, melancholische pop, getint door zijn kenmerkende rauwe vocalen.

    Lees meer