Lefto & Red Bull Elektropedia present: Jonwayne, Zwangere Guy

De laatste keer dat Lefto & Red Bull Elektropedia Jonwayne uitnodigden, stond hij naast Madlib en Benji B. Nu keert hij terug, mét nieuwe plaat! Jonwayne ging al vrij snel over de lippen als "de nieuwe MF DOOM". Rond 2008 maakte hij voor het eerst naam in Low End Theory, de legendarische club in L.A. die op dat moment een hele nieuwe generatie voortbracht: Flying Lotus, Gaslamp Killer, Nosaj Thing, Kutmah, Daedelus, ... Stones Throw's labelbaas Peanut Butter Wolf merkte hem op en schoof hem een contract onder zijn neus. Na drie ijzersterke cassette's was het in 2013 tijd voor het debuutalbum. LA Weekly en Fact Magazine noemden Rap Album One één van de beste rap albums van 2013. Naar aanleiding van zijn nieuw album Rap Album Two dat begin januari uitkwam, doet Jonwayne een Europese tournee, met Democrazy als enige Belgische halte! Begin je al maar op te warmen met de gloednieuwe single 'These Words Are Everything'.Support act is de Brusselse rapper Zwangere Guy, ook wel bekend van Stikstof.Volg dit event ook via Facebook.

Lefto Early Bird(BE)

Aangesloten bij groten zoals Brownswood, !K7, Stones Throw, Jazzy Sport en Appletree Records, heeft Lefto de hele wereld al op zijn grondvesten doen daveren: van Londen tot Tokyo en LA tot Singapore.

Lees meer

Jonwayne(US)

Jonwayne is één van de grote beloftes in hip hop en wordt nu al de nieuwe MF DOOM genoemd. Rond 2008 maakte hij naam in Low End Theory, de club in L.A. die op dat moment een hele nieuwe generatie...

Lees meer
Lefto & Red Bull Elektropedia present: Jonwayne, Zwangere Guy