Homeshake

+ Aldous RH

Peter Sagar, ex-gitarist van Mac Demarco, ging in 2010 aan de slag als Homeshake. Na twee zelfgereleasete cassettes en twee bejubelde full albums stelt hij Fresh Air voor. Sagar slaat zijn eigen weg in, combineert dromerige pop met downtempo R&B en haalt hij inspiratie bij Sade, The Band, Broadcast, Prince en Angelo Badalamenti. Van een eclectische artiest gesproken!

Aldous RH tourde al met Mac DeMarco, Connan Mockasin, Whitney en Warpaint. Zijn debuutalbum komt binnenkort uit bij Handsome Dad. (het label van Jungle manager Sam Denniston).

Brett Summers (indiestyle)

Brett Summers stond in 2008 aan de wieg van het online magazine Indiestyle.be, en selecteert daarnaast ook wekelijks enkele fijne indieplaatjes voor de indie/rock player op 22tracks.com. Op rock-'n-...

Lees meer

    Aldous RH(UK)

    Alexander Aldous Robinson Hewett is bekend van de band Egyptian Hip Hop. Zijn experimentele en psychedelische muziek is opvallend en verleidelijk, met een duister karakter.

    Lees meer

    Homeshake(CA)

    Peter Sagar, ex-gitarist bij onder andere soulmate Mac DeMarco, startte in 2012 met zijn eigen band Homeshake. Dromerige indiepop en downtempo R&B met een lo-fi kantje.

    Lees meer
    Homeshake+ Aldous RH
    11.05.17
    Uitverkocht
    Deuren
    19:30
    Voorverkoop
    € 9

    Opgelet: er zal op deze avond geen bancontacttoestel aanwezig zijn op DOK. Je kan wel de Bancontact App downloaden en gebruiken. Installeer hem op voorhand! Download bij Google Play - iTunes Store - Microsoft Store