Big Next: Priests

+ The Courtneys

Punk! Met lak aan alles, fantastische nummers en gestoorde liveshow: Priests doet het allemaal. De rauwe, lo-fi postpunk van de beginjaren evolueerde op nieuw album Nothing Feels Natural, naar punk met invloeden van indiepop, funk en industrial noise. De plaat werd bejubeld door Consequence Of Sound, Rolling Stone, Spin en Pitchfork ("There hasn’t been a punk debut this certain and poised since Savages’ Silence Yourself").
The Courtneys heeft een echt 90’s sound en tourde al met Tegan and Sara en Mac DeMarco, maar vond het hoog tijd voor een Europese tournee. En wij ook. 

Helter Skelter DJ's(BE)

Helter Skelter wordt elke woensdag uitgezonden op Urgent FM. De gebruikelijke dj's van het programma zorgen ervoor dat we niet zonder de betere rockmuziek komen te zitten!

Lees meer

The Courtneys(CA)

The Courtneys heeft een echt 90’s sound. Courtney Loove's dromerige gitaar riffs met de baslijnen van Sydney Koke en Jen Twynn Payne haar drums én zangstem zorgen samen voor fuzzy en artisanale grunge

Lees meer

Priests(US)

Lang vòòr Trump, sinds 2012 meerbepaald, begon Priests met lo-fi postpunk tegen allerlei schenen te schoppen. Op Inauguration Day trad de band op in Washington DC.

Lees meer
Big Next: Priests+ The Courtneys
28.05.17
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14