Kenji Minogue presents 'En Dermee'

+ Live-at-De-Mansion

Al 4 jaar zorgen de twee geschifte frontvrouwen van Kenji Minogue voor vette kitsch beats, nonsensicale West-Vlaamse teksten en no limits podiumgekte. Na 4 onstuimige jaren vol optredens, één album en 8 videoclips ('Naam Familienaam', 'Danny', ...), brengt Kenji Minogue een nieuwe lading dynamiet in de vorm van En Dermee: pompende podiumspringers, zomerse singalongs én een ballad. Maar dan zoals alleen Kenji het doet.

Kenji heeft Live-at-De-Mansion gevraagd om eindelijk eens uit zijn comfortzone te treden. MC Jordy zorgt voor de juiste vibe van zodra u binnenkomt.

MC Jordy(BE)

MC Jordy is een DJ met een voorliefde voor energie en absurditeit. Met een opzwepende show en een bom adrenaline steekt ze elk feest schaamteloos in brand.

Lees meer

Live-at-de-mansion

Kris Ercken alias Live-at-De-Mansion maakt collages van verschillende muziekgenres d.m.v. synths, drumcomputers en analoge instrumenten aangesterkt met de nodige dosis ironie.

Lees meer

    Kenji Minogue(BE)

    Het startte allemaal als een grap: begin 2012 gooide Kenji Minogue ‘Naam Familienaam’ op Youtube en de video ging viraal. Al gauw stroomden de aanvragen voor optredens binnen.

    Lees meer

    Videos

    Kenji Minogue presents 'En Dermee'+ Live-at-De-Mansion
    Deuren
    19:30
    Voorverkoop
    € 15
    Avondkassa
    € 18