Big Next: Morgan Delt

+ Alpha Whale

De muziek van Morgan Delt is een hapklare brok voor mensen met een voorliefde voor de psychedelische rock van de jaren zestig. Pitchfork omschreef zijn debuutalbum als "a carefully built mosaic of jangly power pop, fuzzed out martian rock, and did-it-myself B-movie soundtracking that dissolves into a melted mess". Op opvolger Phase Zero (Sub Pop) maakt het retrogeluid plaats voor heldere popsongs, maar de psychedelische sound van de jaren '60 is nooit ver weg.  Fans van Jacco Gardner en Mikal Cronin mogen zich bij deze beginnen opwarmen. 

Morgan Delt(US)

Californiër Morgan Delt brengt rock doordrenkt met psychedelische invloeden. In 2013 verbaasde hij vriend en vijand door zijn allereerste tracks op limited edition cassettes te zetten.

Lees meer

Alpha Whale(BE)

Alpha Whale is een band van Belgische bodem, met leden uit Brugge en Oostende. De band tekende bij het platenlabel 62TV, waar in juni 2015 hun debuutalbum Alpha Whale op uitkwam.

Lees meer

One Man Party

One Man Party is het alter ego van Steve Slingeneyer, ex-drummer van Soulwax. Aangezien hij op de vele 2ManyDJs-gigs steeds loos ging, gaf James Murphy van LCD Soundsystem hem die nickname....

Lees meer
Big Next: Morgan Delt+ Alpha Whale
31.05.17
Deuren
19u30
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14