Honne

+ James Hersey

Het Britse duo Honne, met Andy Clutterbuck (vocals) en James Hatcher (synths, producer), maakt naar eigen zeggen smooth pop, oftewel electronische slaapkamerpop met soulvolle grooves. In 2016 brachten ze debuutalbum Warm On A Cold Night uit. De invloeden van hun grote held Quincy Jones is niet te onderschatten. 

Met single ‘Gone Are The Days’ en ‘Someone That Loves You’ (ft. Izzy Bizu) hadden ze alvast hun eerste megahits binnengehaald. Ook met hun liveshow maakte ze vorig jaar grote indruk op festivals als Dour en Eurosonic

Voer voor fans van Jamie Woon, Jack Garrat en The xx!

Oostenrijkse singer-songwriter James Hersey is support act van de avond.

The Other Brothers

The Other Brothers is een dj-collectief onder leiding van DJ [K]. [K] was eerder al resident in Vooruit Café en programmator bij Kinky Star en is momenteel huisdeejay bij Ancienne Belgique....

Lees meer

    James Hersey(AT)

    James Hersey is een Oostenrijkse singer-songwriter. Bij dat woord verwacht je een man, een gitaar en een microfoon. Bij James Hersey krijgen we nog dat tikkeltje extra met een electro-pop vibe.

    Lees meer

    Honne(UK)

    Honne maakt smooth pop en liet een grote indruk op festivals als de afgelopen edities van Dour en Eurosonic. Debuutalbum 'Warm On A Cold Night' kwam uit in 2016.

    Lees meer
    Honne+ James Hersey
    21.05.17
    Deuren
    20:00
    Voorverkoop
    € 13
    Avondkassa
    € 16