Lee 'Scratch' Perry

+ Mad Professor & Pura Vida

De legendarische Jamaïcaanse dub en reggaegod Lee 'Scratch' Perry verbaast vriend en vijand, en gaat op zijn 81ste opnieuw op tournee. De excentrieke zanger, performer en producer brengt het fantastische Pura Vida mee als begeleidingsband, en 'partner in dub' Mad Professor

Pura Vida wordt gezien als Perry's beste backingband van de laatste 15 jaar. Perry en Mad Professor werken al sinds de jaren '80 samen, en brachten in 2015 nog Black Ark Classics in dub uit. 

Dub Front Association speelt een dj-set voor en na de show.

Dub Front Association

100 % dub- en rootssound. Dub Front Association groeide in 2001 uit het Mighty Cat Soundsystem en begon zich vanaf dan verder toe te leggen op hun oude liefde dub. Verwacht je aan dub en roots en...

Lees meer

Lee 'scratch' Perry(JM)

De legendarische Jamaïcaanse dub en reggae god Rainford Hugh 'Lee' 'Scratch' Perry begon zijn loopbaan eind jaren ’50 bij Studio One als manusje-van-alles en later als producer.

Lees meer

Pura Vida(BE)

Pura Vida is het Gentse reggaecollectief rond zangersongschrijver Bregt De Boever. De Standaard noemt Pura Vida "wellicht de beste die Scratch ooit begeleid heeft".

Lees meer

Mad Professor

Mad Professor is zowat de rechterhand van Lee "Scratch" Perry, en was een van dé voortrekkers van dub reggae's tweede generatie.

Lees meer

Videos

Lee 'Scratch' Perry + Mad Professor & Pura Vida
Deuren
19u30
Voorverkoop
€ 23
Avondkassa
€ 27