Equal Idiots *sold out*

+ The Very Very Danger

Snoeiharde garagepunk uit Hoogstraten: Equal Idiots bewees zichzelf al toen ze De Nieuwe Lichting 2016 van Studio Brussel wonnen en in de finale van Humo's Rock Rally belandden. Intussen verscheen ook het debuutalbum van de band, Eagle Castle BBQ, met héél wat hitsige garagesongs op verzameld. Single 'Hippie Man' doet het goed in De Afrekening.

De band veroverde zowat heel Vlaanderen, en in Nederland begint de dijk al evenzeer te barsten. De twee hebben er een rijkgevulde festivalzomer op zitten - zo kon Iggy Pop goedknikkend vanaf de zijlijn toekijken op Suikerrock - en zijn nog lang niet uitgeblust: dat zullen uw zweetklieren en trommelvliezen alvast geweten hebben. Op 15 november in NEST, bijvoorbeeld.

Support act The Very Very Danger is een nieuw project rond Ian Clement, frontman van Wallace Vanborn. Zelf omschrijft het trio hun muziek als 'garagedoomrock'. Een eerste EP komt binnenkort uit.

▶︎ Plaatjes tussendoor door Oceans Burning

Oceans Burning(BE)

Gents DJ-duo met een voorliefde voor rock-'n-roll, garage, indie, shoegaze en hier en daar wat elektronische klassiekers.

Lees meer

The Very Very Danger(BE)

The Very Very Danger is een nieuw project van Ian Clement, frontman van Wallace Vanborn. Een eerste EP komt binnenkort uit, single 'Tesla Spoil' is alvast een voorproefje.

Lees meer

Equal Idiots(BE)

Al sinds 2012 belagen de twee dorpsgekken van Hoogstraten City uw trommelvliezen met snoeiharde garagepunk. Debuutalbum Eagle Castle BBQ is één stevig bommetje aan snelle, rauwe en enthousiaste songs.

Lees meer
Equal Idiots *sold out*+ The Very Very Danger
15.11.17
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15