Michael Nau

Een zwoele nazomerdag op DOK vraagt om ontspannen, laid-back muziek. En dat is exact wat Michael Nau zal brengen. 

Zijn tweede soloalbum Some Twist kwam uit op 16 juni, slechts een jaar na zijn debuut Mowing. Ook hier kiest de man voor een ongedwongen sfeertje en subtiele ontroering. Midden september releasete Michael Nau ook z'n EP 'The Load', vol extraatjes van dat recente tweede album. Stereogum beschouwt single 'Diamond Anyway' effectief als een 'kostbaar kleinood' - dat belooft voor de rest van het plaatje.

Neem een fris drankje en laat je meevoeren door hartverwarmende, positieve indie vibes. Een voorsmaakje hoor je alvast op de single 'Good Thing'.

Damusic over Some Twist: "De troubadour van het optimisme presenteert muziek met een hart, moodmuziek waarin zachte drums, gemoedelijke bas, pedalsteelgitaar, piano en vederlichte zweefklanken elkaar als goede vrienden omarmen."


Charming Man

Dj die alle hoekjes uit het brede spectrum van de gitaarmuziek erg goed kent. Ervaring genoeg: de kerel is oprichter van Rebel Rebel en stond al op Hindu Nights en Date With The Night.

Lees meer

Michael Nau(US)

Michael Nau had geen idee of hij naast frontman bij Cotton Jones en Page France ook nog een soloalbum kon uitbrengen. Voor hem is 'Mowing' (2016) dus een groot succes geworden.

Lees meer

Videos