Het Zesde Metaal *sold out*

+ Brihang

Spitsvondige, poëtische teksten met een rasverteller aan het woord; een toegankelijk maar moeilijk vast te pinnen sound: Het Zesde Metaal blijft bewondering zaaien. 

Ze kregen begin 2017 twee MIA's (Beste Auteur/Componist voor Wannes Cappelle en Beste Album voor Calais, uit sinds eind 2016en ze stonden wekenlang onafgebroken in de charts met hun single 'Naar De Wuppe'. Na een geweldige festivalzomer (Rock Werchter, Cactus, Dranouter, M-idzomer, Lokerse Feesten, ...) komt de groep naar Democrazy.

Brihang verzorgt het voorprogramma. De West-Vlaamse rapper blaast bruggen op tussen hiphop en poëzie. Sinds zijn selectie voor De Nieuwe Lichting in 2014 is zijn klim steil en staat zijn carrière in bloei: geen festival of muziekclub had hem nog niet over de vloer, en hij is bovendien niet bang van wat experiment. 

Zijn debuutplaat zolangmogelijk kwam eind 2016 uit, en recent lanceerde de hiphopper nog 71 (!) videoclips bij de single 'Kleine Dagen', gemonteerd uit massa's fanvideo's.

Brihang(BE)

Atypische hiphop uit Knokke. Zijn laatste album 'Zolangmogelijk' is meer poëzie dan macho, en live houdt hij van experiment.

Lees meer

Het Zesde Metaal

Frontman Wannes Capelle gaat dieper dan ooit en legt de onvermijdelijke tragiek van de wereld en de liefde bloot.

Lees meer
Het Zesde Metaal *sold out*+ Brihang
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26