Nele Needs A Holiday

+ Mary Ocher, Tulski

Na It's My Party bracht Nele Needs A Holiday begin oktober haar tweede album uit, Love Yeah, via Compagnie Cornelius en NEWS RECORDS. De liefde (hoe kan het ook anders) is opnieuw haar inspiratiebron. Een hele droomwereld gaat schuil achter de plaat, die een "interplanetair en onromantisch conceptalbum" genoemd wordt. Hier lees je er meer over.

Er is veel oog voor detail en teksten die bol staan van rake en humoristische observaties. Nele Van den Broeck zegt met haar Nele Needs A Holiday waar het op staat, en weet zichzelf daarbij tot in het oneindige te relativeren. Op het podium wordt ze vergezeld van een veelkoppig monster bestaande uit zes hypergetalenteerde vrouwen, een onflatteus catsuit annex ruimtepak, en een melkweg aan kwetsbaarheid. Elk optreden wordt live gestreamd naar alle uithoeken van het universum. Menig ruimtewezen heeft zich al krom gelachen.

Tulski(BE)

"De kruisbestuiving tussen Eva Tulkens en Sam Janssens zorgt voor een grensverleggende magie, waardoor geen geluidsmuren, maar harten worden gebroken. Dit doet uitkijken naar meer." (Snoozecontrol)

Lees meer

Mary Ocher(DE)

In januari durfde FACT Mag al voorspellen dat Mary Ochers vijfde studioalbum 'The West Against The People' één van de beste albums van 2017 zou worden.

Lees meer

Nele Needs A Holiday(BE)

Was muziek beeldende kunst, dan was Nele Needs A Holiday een pentekening. Met veel oog voor detail schets ze dagelijkse taferelen in teksten die bol staan van rake en humoristische observaties.

Lees meer

Videos

Nele Needs A Holiday+ Mary Ocher, Tulski
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

UiTPAS en studentenkortingen zijn niet geldig.