Falling Man, Crites

dubbele release show

Falling Man staat voor afgekloven rock met twee alles versplinterende gitaren, regelmatig voorzien van een portie noise. Nieuwe single 'Beach Blues' is voorbode van de nieuwe plaat, Ghost, die dit najaar uitkomt bij Vynilla.

‘Forever is a lie,’ is een regel uit ‘Soon’, een nummer op Ghost. Alles verandert. Zanger Sam Louwyck werd vervangen door Sander Van den Broecke, en Falling Man vond zichzelf opnieuw uit in de studio. De nieuwe plaat namen ze op met Wouter Vlaeminck (producer van Raketkanon, The Guru Guru, Tomàn, Kapitan Korsakov, Ansatz Der Maschine en ook de titelloze eerste van Falling Man).

Crites is een Gentse noiseband met ervaren leden, van bij Vandal X, Nightwitches, Mong Dogus en Blackup. No-nonsense rock die herinnert aan het beste uit de noisescene van de jaren '90. Debuutplaat Crites komt in september uit bij Starman Records; eerste single is alvast 'WALLS'.

Falling Man(BJ)

De Gentse band Falling Man staat voor afgekloven rock met twee alles versplinterende gitaren, regelmatig voorzien van een portie noise.

Lees meer

Crites(BE)

Deze nieuwe Gentse post-hardcoreband is geen beginneling: de groep bestaat uit leden van Vandal X, Nightwitches, Mong Dosus en Blackup. Hun debuutplaat komt in september uit bij Starman Records.

Lees meer

Videos

Falling Man, Critesdubbele release show
do 12.10
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 7
Avondkassa
€ 10