Autumn Falls: Kapitan Korsakov, Brutus, Cocaine Piss + afterparty *SOLD OUT*

Autumn Falls sluit zijn concertreeks af in stijl: met drie stevige concerten voor de prijs van één, met de beste Belgische rockbands van het moment: Kapitan Korsakov, Brutus en Cocaine Piss. Afsluiten doen we met een al even stevige en gratis (!) afterparty, vanaf 23:15 in de concertzaal van Vooruit (info: https://goo.gl/HL5LGk).  

▶ DJ The Spotlight Kid zorgt voor de plaatjes voor en tussen de concerten.

▶ AFTERPARTY

23u15: NixieLiebenskind
01u15: Liebenskind
03u00: Pingwing Soundsystem

The Spotlight Kid

Rock DJ pur sang. Van Sabbath tot Mastodon, Wolf Mother tot Zeppelin, de man kent zijn klassiekers, oud zowel als modern.

Lees meer

  Cocaine Piss(BE)

  Luikse helse punkband met korte nummers en groot potentieel. Klinkt als Dead Kennedy’s en Melt Banana die samen een riot girl band starten en 1' en 20" samen spelen.

  Lees meer

  Brutus(BE)

  Van dissonante noiserock via brutale metal tot bijna fragiele gitaren: BRUTUS beslaat een groot spectrum aan stijlen, die allemaal proper samenvloeien in hun geheel eigen stijl.

  Lees meer

  Kapitan Korsakov(BE)

  Pieter-Paul Devos (Raketkanon) en co brachten in 2016 het door Steve Albini geproducete ‘Physical Violence Is The Least Of My Priorities’ uit: een uppercut met stevige noiserock en grungepunk.

  Lees meer

  Videos

  Autumn Falls: Kapitan Korsakov, Brutus, Cocaine Piss + afterparty *SOLD OUT*
  Uitverkocht
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 18
  Avondkassa
  € 21

  Wegens een fout in de planning zijn we genoodzaakt deze concertavond van datum te verplaatsen. In plaats van donderdag 21 december zal het doorgaan op woensdag 20 december. Deuren openen om 19u30, de gratis afterparty start om 23u15.

  Mensen die al tickets kochten en op deze avond verhinderd zijn, kunnen hun tickets omruilen voor een concert naar keuze (behalve sold outs - zie democrazy.be/agenda), of hun geld terugkrijgen. In beide gevallen mag je mailen naar contact@democrazy.be. Onze excuses alleszins voor dit ongemak.