Milo Meskens

+ Emil Landman, Josefien Deloof

Eén jaar na Milo Meskens' eerste hitsingle 'Here With Me' is tweede single 'New Beginning' een hit: alle radio’s draaien het nummer grijs. Zijn mix van pop, folk en blues levert hem vergelijkingen op met artiesten als Ben Howard, John Mayer, Jeff Buckley, James Bay en JP Cooper. Ook derde single 'Twenty One' is een schot in de roos, en schopte het meteen tot hotshot op Studio Brussel.

Emil Landman debuteerde in 2014 met het album Colours and Their Things. Met dit album wist de jonge singer-songwriter een 'Edison nominatie' voor Beste Nieuwkomer 2015 in de wacht te slepen en werd hij benoemd tot '3FM Serious Talent' en 'Radio 2 Talent'. Op dit moment legt hij de laatste hand aan zijn tweede album, dat dit najaar zal verschijnen.

Josefien Deloof is een jonge artieste die met de term 'singer-songwriter' geen genoegen neemt. Ergens tussen pop, soul en r&b in én met haar ietwat hese stem zoekt ze naar haar eigen plekje binnen het uitgestrekte muzieklandschap.

Op dit concert kan je aan de bar betalen met de Cheers app. Met dat cashless betalingssysteem krijg je €0,5 korting op pils en Red Bull. Alle info: https://goo.gl/mUct6i

Josefien Deloof(BE)

Jonge artieste die ergens tussen pop, soul en r&b een eigen plekje zoekt in muziekland. Ze werd reeds geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2017.

Lees meer

Emil Landman(NL)

In negen weken de wereld rond om liedjes te schrijven, beginnend en eindigend in Amsterdam. Dat deed Emil Landman wiens nieuwe single Our Bodies vanaf deze week overal te beluisteren is.

Lees meer

Milo Meskens(BE)

Zijn mix van pop, folk en blues levert hem vergelijkingen op met artiesten als Ben Howard, John Mayer, Jeff Buckley, James Bay en JP Cooper.

Lees meer

Videos