W.I.T.C.H. ft. Jacco Gardner

In de jaren '70 was We Intend To Cause Havoc (W.I.T.C.H.) veruit de populairste Zambiaanse rock band. Ze mengden invloeden van The Rolling Stones, Black Sabbath, en Deep Purple met traditionele Afrikaanse ritmes, en creëerden zo een nieuw genre: Zamrock. Na het eerste Zambiaanse pop album in 1973 (en de 4 albums die daarop volgden) domineerde W.I.T.C.H. de Zambiaanse hitlijsten tijdens hun 5-jarig bestaan.

In 2016 trok Jacco Gardner naar Zambia en begon een samenwerking met de zanger (en enigste overlevende lid van de originele bezetting) Emmanuel "Jagari" Chanda. Het duo gaat nu op tour met topmuzikanten als Jay Whitefield (Whitefield Brothers, Poets of Rhythm) op lead gitaar, Patrick Mwondela (“Disco” W.I.T.C.H.) op keyboard, Nic Mauskoviç (Jacco Gardner Band, Eerie Wanda, The Mauskoviç Dance Band, Altin Gün) op drum en Stefan Lilov (L’Eclair) op gitaar.  Uniek en waanzinnig goed. Het klinkt als een gladde reclameslogan maar toch: dit wil je écht niet missen. 

W.I.T.C.H.(ZM)

Met invloeden als The Rolling Stones, Black Sabbath en Afrikaanse ritmes creëerde W.I.T.C.H. een nieuw genre (Zamrock) en werd de populairste Zambiaanse band in de '70. Live o.a. met Jacco Gardner!

Lees meer
W.I.T.C.H. ft. Jacco Gardner
do 21.09
Koop tickets
Deuren
19u30
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16