Gabriel Rios solo

Try-out

Voor en na het concert zamelt Gabriel Rios geld in voor Puerto Rico, dat op 20 september zwaar getroffen werd door orkaan Maria. Als hij €1000 kan verzamelen, speelt Rios een aftershow van 30 minuten, met Latijns-Amerikaanse nummers. Democrazy en Minard zorgen voor de helft van het bedrag; alle bezoekers kunnen een vrije bijdrage doen in de collectebus, herkenbaar aan de vlag van Puerto Rico.

Heeft hij een groep met wie hij Vlaanderen in vuur en vlam zet, dan ruilt Gabriel Rios die op het hoogtepunt van het succes in voor een jazzy combo (met Jef Neve en Kobe Proesmans). Vervolgens verhuist hij naar New York en komt terug met een mooi album. Daarna volgde de sprookjesachtige samenwerking met celliste Amber Docters van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama, met wie hij net nog op Boomtown stond. Album This Marauder's Midnight bevatte het prachtige 'Gold', dat het tot in de Noorse hitlijsten schopte. 

Nu is het weer tijd voor Rios op zijn puurst: helemaal alleen op het podium brengt hij een combinatie van nieuwe, onuitgegeven nummers, en natuurlijk zijn klassiekers.

Gabriel Rios

Popmuziek verandert voortdurend, maar er zijn wetmatigheden die constant blijven: volgens de overlevering heeft een artiest op zijn derde album zijn invloeden verwerkt. Hij zet een duideljke lijn uit...

Lees meer

  Videos

  Gabriel Rios soloTry-out
  Uitverkocht
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 20
  Avondkassa
  € 24