All Eyes On Hip Hop: Brihang *sold out*

Belgische hiphop is meer dan ooit alive and kicking! Dit najaar host All Eyes On Hip Hop elke maand een avond in NEST met een opkomende groep van eigen bodem.

Brihang blaast bruggen op tussen hiphop en poëzie. Sinds zijn selectie voor De Nieuwe Lichting in 2014 is zijn klim steil en staat zijn carrière in bloei: geen festival of muziekclub had hem nog niet over de vloer, en hij is bovendien niet bang van wat experiment. Debuutplaat zolangmogelijk kwam eind 2016 uit.

Brihang neemt hiphop als sjabloon, maar kleurt vrijelijk buiten de lijntjes. Een woordkunstenaar die minder naar Amerikaanse machorappers dan naar vaderlandse dichters kijkt. (...) Een zoeker die de Nederlandstalige hiphop weer op de bovenste plank zet. - De Standaard (★★★★)

Support komt van Antwerpse rapper NAG, bekend van het "Eigen Makelij"-label en Team Panini. Na Geen Half Werk en Toekomst Muziek, stelde hij onlangs zijn nieuwe project voor. Samen met LEFTO levert hij Cirkels af. Deze EP komt uit op "Frontal", het label gerund door Zwangere Guy en de bende van Stikstof.

▶︎ DJ Azer

DJ Azer(BE)

Na A Tribe Called Quest opgepikt te hebben op een lokale radio, was Azer gebeten door hiphop. Hij haalt zijn inspiratie uit verscheidene muziekstijlen gaande van hiphop, funk en house tot...

Lees meer

Brihang(BE)

Atypische hiphop uit Knokke. Zijn laatste album 'Zolangmogelijk' is meer poëzie dan macho, en live houdt hij van experiment.

Lees meer

Videos

All Eyes On Hip Hop: Brihang *sold out*
30.12.17
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13