WWWater

+ Yusuf

WWWater is minimalistische electronica met vocals van Charlotte Adigéry. Ze liet eerst van zich horen als dé revelatie van de Belgica-soundtrack met het nummer 'The Best Thing'. 2017 kan je gerust het doorbraakjaar noemen van de Gentse met Caraïbische roots. Na tientallen shows - waaronder de AB, Boomtown, Dour en Horst vallen - verschenen intussen verschenen ook twee EP's van de zangeres. Onder haar eigen naam was er 021 op het Deewee-label van de broers Dewaele, als WWWater bracht ze in het najaar van 2017 La Falaise uit, een plaatje vol gelaagde vocals en intense beats. Live wordt Charlotte bijgestaan door Steve Slingeneyer (Soulwax) op drums en Boris Popul (DEEWEEE) op synths.

"Utterly charming minimal-electro." - NME
"Spiky and enticing. A multi-faceted beast." - DIY
"Pop électronique qui tend vers le R&B caverneux et les incantations folk chamaniques lo-fi." - Tsugi

Support komt van Jonas Steurs en z'n nieuwe band Yusuf. De Leuvenaar studeert elektronische muziek aan de PXL, en creëert een eigenzinnige synthpopgeluid vol melancholie, nazinderende vocals en ietwat rauwe drums. Kortom, zoals hij het zelf weleens noemt: een dansbaar klankspel. 

Yusuf(BE)

Yusuf is de vierkoppige band rond Jonas Steurs én één van de nieuwe Belgische beloftes. Ze creëren een nieuwe en unieke sound, dat minimalistische popklanken fuseert met atmosferische synths.

Lees meer

WWWater (BE)

WWWater is het minimalistische electronica-project van Charlotte Adigéry. Haar debuut-EP kwam zonet uit, en bevat vijf dansbare tracks vol intense beats, gelaagde vocals en doordringende synths.

Lees meer

Videos

WWWater+ Yusuf
24.10.17
Deuren
19u30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15