Hidden Orchestra

+ Moodprint

Hidden Orchestra is het solo-studioproject van multi-instrumentalist, composer én producer Joe Acheson. Het debuutalbum Night Walks (2010, Tru Thoughts / Denovali Records) was meteen een schot in de roos. Deze versmelting van IDM, electronica, sampling, hip hop, jazz en Drum 'n Bass werd lyrisch onthaald. Net als opvolger Archipelago. uit 2012. Sindsdien laat de band vooral tijdens hun liveshows een grote indruk na, met ondertussen al meer dan 250 shows in 30 landen als gevolg. Dit jaar touren ze nog eens de wereld rond n.a.v. nieuwe plaat Dawn Chorus. "Voor de derde keer een absoluut meesterstuk!", aldus WrittenInMusic

Support komt van Moodprint, het project van Leuvens beatwonder Alexander Cornelis. Zijn crossover van electronica, hiphop, funk en wat niet nog meer bracht hem al op de allereerste Boiler Room in ons land, terwijl de kerel verder ook drie EP's, een compilatie-album en samenwerkingen met onder meer Le Motel, LTGL en Uphigh Collective op z'n conto heeft - allemaal goeie maatjes en collega's uit de vooruitstrevende en boeiende Tangram Records-stal. 

▶︎ DJ Liquid Brother

Dj Liquid Brother

Vaste dj van Vooruit Café, programmamaker bij Urgent.fm (Gravity Grooves) en tevens een vaste waarde in de Vlaamse DJ-wereld.

Lees meer

Moodprint(BE)

Een van de boeiendste namen in de hedendaagse Belgische beats- en electronicascene. Zit al jaren bij het vernieuwende Tangram Records en is goeie maatjes met o.a. Le Motel, LTGL en Uphigh Collective.

Lees meer

Videos

Hidden Orchestra+ Moodprint
07.12.17
Deuren
19u30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17