De Beloften: finale

Laguna, Leonore, The Leslies, Low Land Home, Pjay, Walmok

De demojury van muziekconcours De Beloften heeft uit maar liefst 237 inzendingen 6 finalisten gekozen. Low Land HomeLeonorePjayLaguna, Walmok en The Leslies nemen het op 16 september live tegen elkaar op voor de titel De Beloften 2017. De finale gaat vanaf 16u door in het Coyendanspark tijdens het übergezellige buurtfeest van Macharius-Heirnis-Scheldeoord.

Muziekblogs Kinky Star en Dansende Beren geven alvast een impressie van elke band maar ze zullen zich vooral live moeten bewijzen. Afspraak op 16 september dus voor een spannende finale!

Vóór de prijsuitreiking speelt de winnaar van vorig jaar, Lip Service (tot voor kort Momma Said So) een set.

Leonore

Melancholische maar duistere teksten, zelfrelativering maar toch kwetsbaar, dit zijn maar enkele adjectieven om Leonore te beschrijven. Leonore is het geesteskind van de Brussele Chloë Nols en laat...

Lees meer

Low Land Home(BE)

Low Land Home is het project van Jo Geboers en vrienden. Ze zoeken donkere en melancholische hoeken in de schaduw van Nick Cave of The National op. Ze waren geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2017.

Lees meer

Walmok(BE)

Walmok is het alias van Wannes De Vogelaere. Deze dj/producer, 'de Vlaamse Flume' genoemd, mikt hij muzikaal zowel op de radio als de dansheupen. Elektro, beats en bleeps for the young at heart.

Lees meer

Lagüna(BE)

Laguna omschrijft zichzelf als "erfgenaam van de Belgische postpunk". Ze combineren een donkere sound met heldere melodieën. Een eerste release staat op de planning.

Lees meer

The Leslies(BE)

The Leslies bundelen krachten uit o.a. Delta Crash, Dorian and The Grays en The Grassroots Movement. Naïeve popmuziek met dromerige romantiek en een knagend gevoel dat onder je vel kruipt.

Lees meer

Pjay(BE)

Pjay maakt hiphop: zowel tekst als muziek is van zijn hand. Met een overvloed aan alliteraties, assonanties en een levendige beeldspraak rijmt Pjay je in de wereld door zijn ogen.

Lees meer
De Beloften: finaleLaguna, Leonore, The Leslies, Low Land Home, Pjay, Walmok
16.09.17
Deuren
16u00