All Eyes On Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny

feat. Olivier St Louis

Vijf jaar geleden was het concert van Oddisee op DOK een absolute topper. All Eyes On Hip Hop-organisator Willem Vandesande noemt het zelfs "zonder meer het beste concert dat ik ooit heb georganiseerd".

Amir Mohamed el Khalifa – artiestennaam Oddisee – is één van de meest indrukwekkende rappers/producers van zijn generatie. Het is niet zijn bedoeling om het grootst mogelijke publiek aan te spreken - hij behoudt liever zijn artistieke vrijheid. Zijn laatste album The Iceberg (2017) noemt Pitchfork "A focused beam of live-band and hip-hop soul that rattles loudly in our present political moment".

Olivier St. Louis speelde vroeger in de liveband van Oddisee en werkte al samen met C2C, Hudson Mohawke en Onra. Zijn originele geluid, vol soul-, blues- en gospelklanken begeleiden zijn pure stem naar een indringend geheel.

Op dit concert kan je aan de bar betalen met de Cheers app. Met dat cashless betalingssysteem krijg je €0,5 korting op pils en Red Bull. Alle info: https://goo.gl/mUct6i

DJ Azer(BE)

Na A Tribe Called Quest opgepikt te hebben op een lokale radio, was Azer gebeten door hiphop. Hij haalt zijn inspiratie uit verscheidene muziekstijlen gaande van hiphop, funk en house tot...

Lees meer

Olivier St. Louis(DE)

Vroeger bekend als Olivier Daysoul, werkte Olivier St. Louis al samen met C2C, Hudson Mohawke en Oddisee. Soul, blues en originele gospel-interpretaties vormen de kern van de man z'n sound.

Lees meer

Oddisee(US)

Oddisee, echte naam Amir Mohamed el Khalifa, is een bijzonder actieve producer en mc uit Washington, DC.

Lees meer

Videos