Coely *sold out*

+ Bhavi

Dit concert is uitverkocht. Gelukkig is er nog plaats in Brugge: 10 november in Cactus Club. http://www.cactusmusic.be/NL/Concerten/Kalender/coely

Zo funky en zomers als bij Coely krijg je jouw hiphop zelden opgediend. De Antwerpse met Congolese roots is niet voor één gat te vangen. Ze combineert onweerstaanbare soul en R&B met withete raps, rake beats met veel street cred én een attitude om u tegen te zeggen. Het leverde al catchy singles zoals ‘Don't Care (ft. DVTCH NORRIS)' en ‘Celebrate’ op, en voorprogramma’s bij sterren zoals Kendrick Lamar, Kanye West en De La Soul. Live knettert en vonkt het naar behoren.

Na een bijzonder succesvolle festivalzomer (van Couleur Cafe over Werchter en Cactus tot Rivierenhof), is Coely helemaal klaar voor een clubtournee. 

Support act is Bhavi, een 20 jarige rapper/zanger geboren te Brussel. Op 6-jarige leeftijd laten hij en z’n moeder België achter zich en trekken ze terug naar haar geboortestad in Argentinië. Hij ontdekte z’n passie voor muziek op 17-jarige leeftijd. Zijn interesse in een internationale sound zorgde ervoor dat hij experimenteerde met rap in verschillende talen. Ontdekken doe je beter ver van huis, daarom besliste Bhavi om na 14 jaar terug te keren naar België om daar de lokale scene te ontdekken. Z’n eerste contacten legt hij met niemand minder dan DVTCH NORRIS die hem uitnodigt om mee te werken aan zijn volgende single. Bhavi zal ook te horen zijn op nieuw werk van Coely en andere gerenommeerde namen uit de Belgische hip hop scene. Bhavi is the-next-big-thing dat ons land te bieden heeft. Ontdek hem nu, voor iedereen dat doet!

Voor, tussen en na de acts draait BLACK MAMBA.

Blck Mamba(BE)

Blck Mamba, een Brusselse artiest van Nigeriaanse afkomst, streeft ernaar een nieuwe vibe in het nachtleven te brengen met een mix van de nieuwste hiphop en clubmuziek. Denk UK funk, baltimore, grime

Lees meer

Coely(BE)

Coely, a.k.a. de queen van de Belgische Hip Hop doet grenzen tussen Hip Hop, soul, R&B en pop vervangen. Met een ijzersterke live-reputatie en tomeloze energie. Wereldniveau!

Lees meer

Videos

Coely *sold out*+ Bhavi
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19