Warhaus ***laatste tickets***

+ Faces On TV

Warhaus is het zijproject van Maarten Devoldere, u welbekend als de helft van het frontmannenduo bij Balthazar. Onder die nom de plume bracht hij vorig jaar zijn eerste album uit, We fucked A Flame Into Being. Meteen een schot in de roos: aan de eerste single uit dat album, "The Good Lie" was geen ontkomen aan. Onlangs verscheen de veelgeprezen opvolger Warhaus. Meteen ook wéér een voltreffer, dankzij singles als 'Mad World' en 'Love's A Stranger'. Met zijn beschouwelijke teksten en de sensuele zang van muze, vriendin en zangeres Sylvie Kreusch creëert Devoldere een donkere, spannende sfeer, herinnerend aan grootheden als Tom Waits, Leonard Cohen, Serge Gainsbourg en Nick Cave.

Support act is Faces On TV.  Als Belgische bands een topproducer nodig hebben bellen ze eerst naar Jasper Maekelberg.  Alleen neemt hij sinds dit jaar zijn telefoon niet meer zo vaak op en wijdt hij zich volledig aan zijn eigen band. Slimme zet, want niemand ontsnapte aan de hit 'Love/Dead'. De splinternieuwe opvolger, ‘The image of boy wonder’, is de eerste single van zijn debuutalbum, dat verschijnt in april 2018.

▶︎ Muzikale tussendoortjes door DJ Ridoo.

Faces On TV(BE)

Faces On TV is de Gentse band rond rising star Jasper Maekelberg, een muzikaal wonderkind dat van alle markten thuis is.

Lees meer

Warhaus(BE)

Als Warhaus weet Maarten Devoldere (Balthazar) ook solo zijn stempel te drukken. Hij levert intrigerende, melancholische pop, getint door zijn kenmerkende rauwe vocalen.

Lees meer
Warhaus ***laatste tickets***+ Faces On TV
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 24
Avondkassa
€ 28