Lefto & Red Bull Elektropedia present: Made In Belgium

W/ MADAME BLAVATSKY, ROSELIEN, LE 77, 2 TIMES NOTHING, COLLECTIVE CONSCIENCE, THUMEZ, VICKING GROOVY, BAVR, ALIA

Lefto, Red Bull Elektropedia en Democrazy organiseren voor de vijfde keer Made In Belgium. Lefto selecteerde deze keer maar liefst negen future talents, en introduceert je in wat nieuw en fascinerend is in de Belgische scene.

Madame Blavatsky(BE)

De liveband Madame Blavatsky vermengt akoestische muziek met elektro tot een opwindende melange van futurebeats, UK bass, wonky, trap en glitch hop.

Lees meer

Roselien(BE)

Roselien schrijft en producet haar eigen muziek. Haar eerste EP bracht haar in het voorprogramma van o.a. Meshell Ndegeocello en Gregory Porter. Een tweede EP is gepland voor oktober.

Lees meer

Thumez(BE)

De jonge producer uit Oudenaarde maakt ruwe trap beats met spacey en duistere accenten.

Lees meer

Le 77(BE)

Hiphopcrew Le 77 doet zijn Brusselse hiphopduit in het zakje vanuit Laken. Hun tweede plaat 'Bawlers' is een doorbraak waard.

Lees meer

2 Times Nothing(BE)

2 Times Nothing is een jonge Brusselse band die jazz, hiphop en funk mengt in hun composities. Ze maken deel uit van het Brusselse kunstencollectief Perron Zes.

Lees meer

BAVR(BE)

Van zwoele old school R&B en zuiderse dancehall tracks tot de ranzigste trap en de hardste hiphopbeats! Al wat naar urban ruikt, probeert BAVR in zijn sets te verwerken.

Lees meer

Collective Conscience(BE)

Jong Antwerps trio dat invloeden uit jazz en hiphop combineert tot dansbare synths met een elektronisch sausje. Ze hebben een eerste EP uit, en zijn geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2018!

Lees meer

AliA(BE)

De 18-jarige AliA goochelt met draaitafels en knopjes alsof het een koud kunstje is. Met beats rond hiphop, funk, future bass en wat niet meer raakt ze spieren tot in uw kleinste teen.

Lees meer