BRNS (albumvoorstelling)

+ White Whine

Na het succes van debuutalbum Patine (met singles ‘Mexico’ en ‘My Head Is Into You’) is BRNS weer helemaal terug, mét een nieuw album: Sugar High! Net voor de zomer van 2017 brachten ze al een EP uit, met single ‘Mess’. ‘Pious Platitudes’ was de single die de komst van de nieuwe full album aankondigde. Het nummer kreeg een behoorlijk lugubere video mee, enkel te verteren voor mensen met een sterke maag.  Live stellen ze nooit teleur, dat bewezen ze al tijdens hun optredens met bands als Yeasayer, SUUNS, Why? en Cloud Nothings. Of, zoals De Morgen het stelt:  "BRNS is de perfecte band voor wie alt-J te braaf, Animal Collective te vreemd en King Krule te rommelig vindt." 

Support komt van het licht bizarre White Wine, de band rond Joe Haege (31knots, Tu Fawning, Menomena, Dodos). Samen met Fritz Brückner en Christian "Kirmes" Kuhr creëert hij een pittig soort poprock waarin hij interessant knutselt met invloeden uit David Bowie, PJ Harvey, Liars, Beak en Suicide. 

▶︎ DJ Oceans Burning

Oceans Burning(BE)

Gents DJ-duo met een voorliefde voor rock-'n-roll, garage, indie, shoegaze en hier en daar wat elektronische klassiekers.

Lees meer

White Wine(DE)

White Wine was oorspronkelijk het soloproject van Joe Haege (31Knots, Tu Fawning, Dodos, Menomena) maar ondertussen is de band uitgegeroeid tot trio en ligt er een derde plaat klaar.Haege, vriendelijk...

Lees meer

BRNS(BE)

BRNS wist zich op korte tijd op te werken als dé sterkhouder van de nieuwe golf ‘muzikaal straffe Belgen’. De band brengt een genadeloos strakke ritmesectie, pompende baslijnen, kruisende laagjes...

Lees meer

Videos

BRNS (albumvoorstelling)+ White Whine
22.11.17
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19